One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
receptie, receptiemuziek, zanger, toetsenist,

Muziek voor recepties. Muzikaal entertainment voor receptie Live muziek voor recepties.

HUGO's OneManBand is specialist in het muzikaal omkaderen van uw receptie. Zoekt u receptie muziek voor uw bruiloft, zakelijke receptie, jubilaris of opening? Live muziek rustig op de achtergrond zorgt voor ambiance tijdens uw receptie. De live-muziek van HUGO's One Man Band is ook zeer geschikt voor uw businessevent. Muziek op niveau tijdens uw receptie? Dan boekt u Zanger & Keyboard-Entertainer HUGO!  

 

keyboardspeler, hugo, rotterdam, receptie muziek

Live Muziek Voor Uw Receptie...


HUGO's OneManBand verzorgt de juiste livemuziek voor uw receptie. Muziek tijdens de receptie van een bruiloft of huwelijksfeest of een zakelijk bijeenkomst.  Een receptie vraagt vaak om rustige en sfeervolle muziek op de achtergrond. Deze veelzijdige en allround muzikant past zich moeiteloos aan tijdens een receptie aan uw wensen of het publiek. Uiteraard speelt Hugo op een laag geluidsniveau zodat een gesprek met uw gasten, klanten of relaties mogelijk blijft.
Live muziek tijdens uw receptie zorgt voor sfeer en ambiance. Receptie muziek verzorgt door HUGO's OneManBand staat garant voor muziek op niveau!

 

Wanneer u besluit om toch een dansje te wagen (in overleg met u) dan is er een uitstekend repertoire aanwezig met onvergetelijke evergreens en tijdloze hits uit het 'American Songbook'. Dergelijke muziek past geheel in de sfeer van receptiemuziek. Vraagt uw receptie of evenement om een feestelijke afsluiting met een 'after-party'? Dan is dit eveneens geen probleem. Muziek in het teken van uw receptie of evenement. Van rustige muziek op de achtergrond tot feestmuziek. HUGO's OneManBand kan net zo aanwezig zijn als u wenst. Uiteraard alles is overleg met u, de opdrachtgever.    

 

Fulltime Professional Met Vele Mogelijkheden...

Als fulltime profesionele muzikant is HUGO's One Man Band 24/7 beschikbaar, dat wil zeggen ook door de weeks overdag voor bijvoorbeeld een gezellige senioren-middag, bedrijfspresentatie, opening, business-event of beurs. Door een groot netwerk en jarenlange ervaring in de entertainmentbranche is het mogelijk om een optreden van Hugo uit tebreiden met aanvullend entertainment og een gast-artiest. Vrijwel alles is mogelijk... van een speciale act voor uw thema-feest tot een compleet avondvullend programma. Zo heeft u één aanspreekpartner voor het entertainment. O ja... ook niet onbelangrijk hierin is dat wij géén hoge bemiddelingskosten rekenen!

 
muzikant hugo van ringelenstijn rotterdam zanger toetsenist entertainer muziek

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

Bezig met laden van artikelen, moment...

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

Video...

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

Nieuws...

Contact, OneManBand, Zanger, Keyboardspeler, Hugo, Rotterdam, Boeken, Artiest, Muzikant

Natuurlijk is One-Man Band HUGO! ook de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens uw bruiloft, feestavond, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement waarbij gezellige live-muziek niet mag ontbreken. Hugo is een enthousiaste Zanger & Keyboard-Entertainer. Als zeer geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een heel orkest te creëeren. Het volume is niet te hard, aangepast aan uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Alles gaat in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan.
Allround muzikant, zanger, keyboardspeler, up-to-date apparatuur en repertoire voor een geslaagd feest!