One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
Muziek, Band, Feest-Band, Cover-Band, Een-Mans-Band, Bandje

Band voor uw feest? HUGO's One-Man Band: dé band voor uw feest of evenement.

Een complete Cover-Band gevormd door slechts één man: dat is HUGO's OneManBand. Deze 'band' verzorgt muzikaal entertainment net als een Feest- of Cover-Band, maar dan gevormd door een allround muzikant / zanger. HUGO's OneManBand is de feest- of Party-Band voor ieder evenement of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, feestavond, jubilaris of huwelijksfeest. HUGO's One-Man-Band: de sound en impact van een volledige live band!  

 

one-man-band, hugo, rotterdam, band

HUGO's OneManBand: Dé Band Voor Ieder Evenement...


HUGO's OneManBand de veelzijdige band voor ieder denkbaar feest of evenement. Of u nu een band zoekt voor uw bruiloft, feestavond, jubilaris of huwelijksfeest, deze professionele één-mans band heeft de sound en impact van een volledige cover-band, maar wordt gevormd door slechts één man.
Een live band met meerdere musici is vaak geschikt voor grote evenementen, maar wanneer uw feest of evenement wat kleiner is dan is deze één-mans band een zeer goede keuze. Het grote voordeel is dat deze band veel minder ruimte nodig heeft, en op vrijwel akoestisch volume kan spelen. Bovendien is een één-mans-band zeer betaalbaar!


De Veelzijdige Solo Band...

HUGO's OneManBand staat garant voor pure passie voor muziek, kwaliteit en professionaliteit. Hugo speelt volgens het één-mans band principe. Dat wil zeggen dat hij live zingt en speelt, en de andere 'begeleidende bandleden' laat klinken via backingtracks die hij zelf produceert in zijn eigen studio. Op deze manier klinkt het alsof er een voltallige live band staat te spelen. Het grote voordeel is dat het live karakter behouden blijft en hij niet werkt met 'vaste' setlijsten. Hierdoor kan HUGO's OneManBand direct op het publiek in spelen. Bovendien klinken de arrangementen als een klok en wordt de muziek niet eentonig.  

Zanger & Keyboard-Entertainer ofwel "HUGO's One-Man-Band" is dus een uitstekend alternatief in plaats van een live band. Door zijn enorme veelzijdigheid is Hugo te boeken voor ieder denkbaar evenement.
 

Fulltime Professional Met Vele Mogelijkheden...

Als fulltime profesionele muzikant is HUGO's One-Man-Band 24/7 beschikbaar, dat wil zeggen ook door de weeks overdag voor bijvoorbeeld een gezellige senioren-middag, bedrijfspresentatie, opening, business-event of beurs. Door een groot netwerk en jarenlange ervaring in de entertainmentbranche is het mogelijk om een optreden van Hugo uit tebreiden met aanvullend entertainment og een gast-artiest. Vrijwel alles is mogelijk... van een speciale act voor uw thema-feest tot een compleet avondvullend programma. Zo heeft u één aanspreekpartner voor het entertainment. O ja... ook niet onbelangrijk hierin is dat wij géén hoge bemiddelingskosten rekenen!

 
muzikant hugo van ringelenstijn rotterdam zanger toetsenist entertainer muziek

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

Bezig met laden van artikelen, moment...

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

Video...

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

Nieuws...

Contact, OneManBand, Zanger, Keyboardspeler, Hugo, Rotterdam, Boeken, Artiest, Muzikant